Information om borrning och parkeringar på Solhöjden

Vi har nu fått mer information från Tornstaden kring tidplanen för borrning av nya borrhål längs med fasaden till äldreboendet.

Onsdagen den 17 oktober kommer de fyra nuvarande gästparkeringarna att stängas av med staket. Schaktning med grävare genomförs under vecka 42 för att bereda plats för slangar till borrhålen. Under tiden dessa fyra parkeringsplatser är avstängda finns fyra ersättningsplatser enligt Tornstadens arbetsplatsdisposition enligt nedan:

Förstora bilden

Utdrag ur Tornstadens arbetsplatsdisposition

Måndagen den 22 oktober påbörjas borrningen av de fyra borrhålen vilket beräknas pågå hela vecka 43. Borrningarna planeras att pågå mellan 08.00-18.00. Därefter förläggs slangar och återställningsarbeten genomförs. När schakterna är asfalterade kommer dessa att öppnas på nytt och två ytterligare platser att målas ut. Preliminärt beräknas detta vara klart i mitten av november.

Under tiden arbeten med schaktning och borrning pågår är Tornstadens bedömning att de nuvarande 12 platserna som hyrs av hyresgäster ska kunna användas. Det kommer dock vara trängre än vanligt varför det är extra viktigt att köra och parkera försiktigt samt visa hänsyn till gående och trafikanter i området.

Vid frågor kontakta oss via vår växel 031-764 56 00. Vår hemsida uppdateras löpande med ny information, www.ockerofast.se.

Senast uppdaterad: